Premiership

City opet kiksao, Newcastle im uzeo bod

Hina

REUTERS

REUTERS

City je dva puta vodio preko Sterlinga (22) i De Bruynea (82), ali niti u jednom slučaju nije uspio dugo zadržati prednost i "svrake" su spasile bod golovima Willemsa (25) i Shelveya (88).



Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C Lige prvaka, engleski prvak Manchester City u susretu je 14. kola premier lige odirao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Newcastle Uniteda. 


City je dva puta vodio preko Sterlinga (22) i De Bruynea (82), ali niti u jednom slučaju nije uspio dugo zadržati prednost i “svrake” su spasile bod golovima Willemsa (25) i Shelveya (88).


City je sada drugi na ljestvici sa 29 bodova, koliko ima i treći Leicester City, dok mu vodeći Liverpool bježi osam bodova.




Newcastle je 12. sa 16 bodova.


Dinamo i Manchester City igrat će u 6. kolu 11. prosinca u Zagrebu. Uoči tog dvoboja City je već osigurao prvo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala sa 11 bodova, dok je Dinamo treći s pet bodova, jednim manje od drugog Šahtara, a jednim više od četvrte Atalante. Drugoplasirani sastav iz skupine također će se plasirati u osminu finala, treći će preseliti u Europsku ligu, dok će četvrti okončati nastup u Europi.