Legendarni trener

Ćiro Blažević proglašen počasnim građaninom u svom rodnom gradu: “Obišao sam planetu i uvijek spominjao moj Travnik”

Hina

Miroslav Ćiro Blažević / Foto Vedran Karuza

Miroslav Ćiro Blažević / Foto Vedran Karuza

Jednoglasno je Općinsko vijeće Travnika potvrdilo Ćiru Blaževića za počasnog građanina kao prvu točku dnevnoga reda današnje sjednice. U video poruci Blažević se zahvalio za priznanje



MOSTAR Legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević proglašen je u srijedu počasnim građaninom u rodnom Travniku, na što je on u video poruci na sebi svojstven način poručio kako je zaslužio to priznanje jer svugdje ističe svoje podrijetlo.


Jednoglasno je Općinsko vijeće Travnika potvrdilo Ćiru Blaževića za počasnog građanina kao prvu točku dnevnoga reda današnje sjednice. U video poruci Blažević se zahvalio za priznanje.


“Vrlo često se pitam jesam li zaslužio tu privilegiju, odgovaram jesam! Obišao sam planetu, uzduž i poprijeko, i uvijek sam spominjao moj Travnik”, rekao je Blažević.




On se zahvalio načelniku Kenanu Dautoviću i predsjednici Općvinskog vijeća Vlatki Lovrinović te vijećnicima zbog privilegije koja mu je ukazana.


Miroslav Ćiro Blažević rođen je 10. veljače 1935. godine u Travniku. S hrvatskom nogometnom reprezentacijom je osvojio broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 1998 godine.


Izvjesno vrijeme vodi bitku s karcinomom, a nedavno je otkrio da mu se stanje pogoršalo.