Uoči početka sezone

CIRKUS U ISTRI Puljani nemaju trenera ni sportskog direktora, pripreme za novu sezonu vodi trener golmana

Ivica Cerovac, Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Također, iz Istre su potvrdili da vratar Josip Čondrić odlazi iz redova Puljana u novoga ruskog prvoligaša - SC Rotor



PULA Istra 1961 u ovom trenutku nema niti sportskog direktora, niti trenera, a niti pomoćnog trenera. Sportskom direktoru Javieru Moranu istekao je ugovor, a iz Španjolske još nema potvrde produljenja ugovora godina plus godina s trenerom Ivanom Prelecom i njegovim pomoćnikom Damirom Grlićem.


Neki pomak ipak je napravljen, igrači su odradili trening i to u teretani na »Drosini«. Vodio ga je trener golmana Tihomir Bulat, jedini član stručnog stožera koji je ugovorom vezan uz Istru 1961. Valjda će se danas napokon ukazati netko normalan koji će tri dana uoči odlaska u Split organizirati normalan nogometni trening, a možda se i sazna tko će u novoj sezoni voditi pulsku momčad.


Srećom po Istru 1961, i Hajduk je u problemima… Za nedjeljnu utakmicu Igor Tudor zbog ozljeda i kartona neće moći računati na nekoliko bitnih karika, što sigurno u pulskim redovima podgrijava optimizam i budi nadu da će na Poljudu izbjeći »petardu«. To gostovanje je uvod u grozomorni start u sezonu koja potom »zeleno-žutima« donosi Dinamo i Rijeku.




U Alavesu su se odlučili malo smekšati i vratiti Ramona Miereza u Prvu HNL. No, šalju ga u Osijek.


Također, iz Istre su potvrdili da vratar Josip Čondrić odlazi iz redova Puljana u novoga ruskog prvoligaša – SC Rotor.