Protiv gradskog suparnika

Chelsea pobjedom skočio na treće mjesto Premiershipa

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

"Bluesi" su petom pobjedom u posljednjih šest kola barem privremeno skočili na treće mjesto ispred Leicester Cityja kojeg večeras očekuje gostovanje kod Arsenala



LONDON Nogometaši Chelseaja i Watforda upisali su pobjede u prvim susretima 34. kola engleskog nogometnog prvenstva.


Chelsea je na gostovanju pobijedio gradskog suparnika Crystal Palace sa 3-2, dok je Watford u derbiju začelja bio bolji od Norwich Cityja sa 2-1.


“Bluesi” su petom pobjedom u posljednjih šest kola barem privremeno skočili na treće mjesto ispred Leicester Cityja kojeg večeras očekuje gostovanje kod Arsenala.




Chelsea je na Selhurst Parku vodio 2-0 i 3-1, ali je na kraju teškom mukom izvukao bodove nakon što je domaćin u sudačkoj nadoknadi zapucao dva zicera za 3-3.


Gosti su nakon 27 minuta vodili 2-0 golovima Olivera Girouda (6) i Christiana Pulisica (27), a smanjio je Wilfred Zaha u 34. minuti. Tammy Abraham je u 71. minuti vratio gostima dva gola prednosti, no već minutu kasnije smanjio je Christian Benteke.


U samoj završnici utakmice Crystal Palace je imao dvije sjajne prilike za 3-3. Prvo je Scott Dann u četvrtoj minuti nadoknade uzdrmao vratnicu, da bi 30-tak sekundi kasnije Beneteke izašao sam ispred Kepe, ali je Zouma sjajno blokirao njegov udarac.


U drugom susretu Watford je pobijedio “fenjeraša” Norwich City sa 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, dok je Norwich nakon šestog poraza gotovo u bezizlaznoj situaciji.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore