Englesko prvenstvo

Chelsea nema namjeru zadržati Joaoa Felixa, Portugalac se vraća s posudbe u Atletico Madrid

Hina

Joao Felix/Foto REUTERS

Joao Felix/Foto REUTERS

U 96 prvenstvenih utakmica za Atletico Joao Felix je postigao 25 pogodaka, dok je za Chelsea u Premier ligi odigrao 16 utakmica te je postigao četiri gola



MADRID  Čelnici madridskog Atletica obznanili su kako Chelsea nema namjeru zadržati portugalskog nogometaša Joaa Felixa te će se 23-godišnji igrač vratiti u Madrid.


Početkom aktualne kalendarske godine Joao Felix je došao u Chelsea na posudbu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. Na početku je Portugalac dobro kotirao na Stamford Bridgeu i činilo se mogućim da Chelsea nakon svega plati odštetnu klauzulu od 100 milijuna eura i prigrli Portugalca sebi. No, stvari su se i definitivno okrenule prvim danom kako je na trenersku klupu Chelseaja došao Argentinac Mauricio Pochettino.


„Chelsea nas je obavijestio kako njihov novi menadžer ne računa na Joaa Felixa“, rekli su iz madridskog Atletica, kluba gdje je portugalski reprezentativac došao 2019. godine iz Benfice.




U 96 prvenstvenih utakmica za Atletico Joao Felix je postigao 25 pogodaka, dok je za Chelsea u Premier ligi odigrao 16 utakmica te je postigao četiri gola.


Joao Felix s Atleticom ima valjani ugovor do 2027. godine.