Nisu izdržali

Četiri igrača Seville “uhvaćena” na korona-partyju s obiteljima, supruga sve otkrila objavivši zajendičku fotografiju

Hina

Kobna fotografija obiteljskog "partyja"

Kobna fotografija obiteljskog "partyja"

Lucas Ocampos, Franco Vazquez, Luuk de Jong i Ever Banega se nisu pridržavali zabrana. Problem je postao još veći kada je Banegina supruga fotografije sa 'fešte' podijelila na društvenim mrežamaSEVILLA Četiri nogometaša Seville prekršila su pravila karantene zbog epidemije koronavirusa i tako kompromitirali protokol koji su sastavile španjolske nogometne vlasti uoči najavljenog nastavka prvenstva.


Španjolska vlada u subotu je dala  ‘zeleno svjetlo’ za nastavak nogometnog prvenstva koje bi moglo krenuti od 8. lipnja.


Premijer Pedro Sanchez je svom govoru istaknuo kako se Španjolska polako vraća u normalan život nakon više od dva mjeseca potpune izolacije zbog pandemije koronavirusa. Između ostalog, najavio je i datum nastavka španjolskog nogometnog prvenstva – u tjednu oko 8. lipnja.
Španjolska Marca je objavila fotografije, a Sevillinom kvarteru sada prijete kazne. Nagađa se kako bi kaznu mogla dobiti i Sevilla. Igrači su se odmah ispričali zbog pogreške


Međutim, druženje s više od 10 ljudi i dalje je zabranjeno. Lucas Ocampos, Franco Vazquez, Luuk de Jong i Ever Banega se toga nisu pridržavali. Problem je postao još veći kada je Banegina supruga fotografije sa ‘fešte’ podijelila na društvenim mrežama. Kada je shvatila što je učinila, brzo ih je izbrisala, ali još uvijek prekasno.


Španjolska Marca je objavila fotografije, a Sevillinom kvarteru sada prijete kazne. Nagađa se kako bi kaznu mogla dobiti i Sevilla. Igrači su se odmah ispričali zbog pogreške.


“!Želim se ispričati i priznati da smo pogriješili, nanijevši štetu imidžu kluba i nogometa općenito. Želimo se ispričati klubu, suigračima i stožeru, svijetu nogometa i društvu općenito. Sigurno je kako se akcije poput ove više neće ponoviti “, objavio je Ocampos na društvenim mrežama.


Nakon što je španjolsko prvenstvo prekinuto 12. ožujka, klubovi su počeli s individualnim treninzima 8. svibnja s najviše šest igrača na terenu u isto vrijeme uz poštivanje fizičkog distanciranje i ostalih zdravstvenih mjera.