Riječki pečat

Četiri donedavna prvotimca Rijeke izborila su osminu finala EL u dresu Dinama, ždrijeb u Nyonu u 13 sati

Portal Novi list

Stefan Ristovski i Remy Cabella (Krasnodar)/Foto REUTERS

Stefan Ristovski i Remy Cabella (Krasnodar)/Foto REUTERS

Meni je ovo velika premija, nisam ni sam očekivao da ću nakon burnog perioda doći u Dinamo i plasirati se u osminu finala Europa lige - rekao je Stefan Ristovski



RIJEKA Čak četiri donedavna igrača Rijeke sudjelovala su u pobjedama nad Krasnodarom i plasmanu “modrih” u osminu finala Europske lige. Stefan Ristovski odigrao je cijelu utakmicu, Mario Gavranović i Josip Mišić ušli su u nastavku, a Marin Leovac nije ulazio s klupe. Da su se ovoga ljeta Danijel Štefulj i Ivan Nevistić, nakon potpisa ugovora s “modrima”, zaputili u Maksimir momčad Dinama definitivno bi imala snažan riječki pečat.


Makedonski reprezentativac Stefan Ristovski ovako je vidio trijumf nad ruskim predstavnikom:


– Ovo je nagrada cijeloj momčadi za naporan rad. Meni je ovo velika premija, nisam ni sam očekivao da ću nakon burnog perioda doći u Dinamo i plasirati se u osminu finala Europa lige. Zahvalan sam momčadi što mi je to omogućila i nadam se da ćemo nastaviti ovako igrati. Napravili smo sve što je trebalo, nismo se otvorili, čekali smo ih, zabili gol i prošli dalje. Za ždrijeb nemam želja, želim samo sada proslaviti pobjedu pa onda što bude – rekao je Ristovski.




Dinamo će suparnika u osmini finala saznati nešto poslije 13 sati kada je zakazan ždrijeb u Nyonu. Ovo su mogući suparnici Zagrepčana: Tottenham, Ajax, Arsenal, Granada, Molde, Rangers, Šahtar, Villarreal, Manchester United, Milan, Roma, Dynamo Kijev, Slavia Prag, Young Boys i Olympiacos.