Ostaje do daljnjega

Celta produžila posudbu Filipu Bradariću, na kraju sezone odluka o otkupu ugovora od Cagliarija

Hina

Filip Bradarić/Foto Arhiva NL

Filip Bradarić/Foto Arhiva NL

Petorica posuđenih igrača, među kojima Bradarić, završit će sezonu noseći naš svijetloplavi dres nakon što je postignut sporazum s njihovim klubovima", priopćila je Celta Vigo



VIGO Španjolski nogometni prvoligaš Celta Vigo produžila je do kraja sezone ugovor s hrvatskim veznim nogometašem Filipom Bradarićem (28) nakon čega će odlučiti hoće li ga definitivno otkupiti od talijanskog Cagliarija.


Bradarić se nalazi na šestomjesečnoj posudbi a ugovor mu je istekao u utorak, 30. lipnja.


“Petorica posuđenih igrača, među kojima Bradarić, završit će sezonu noseći naš svijetloplavi dres nakon što je postignut sporazum s njihovim klubovima”, priopćila je Celta Vigo.




Zbog pauze uzrokovane koronavirusom španjolsko prvenstvo će završiti kasnije nego je bilo planirano. Do kraja je ostalo još pet kola a Celta Vigo se nalazi iznad crte ispadanja. Bradarić je od dolaska u siječnju upisao devet nastupa te je ranije rekao kako se nada ostanku u klubu i iduće sezone.


Celta ima pravo otkupa njegovog ugovora od Cagliarija te bi to mogla i učiniti izbori li ostanak u ligi.


Bradarić je u utorak odigrao 90 minuta u gostujućem porazu 1-5 od Mallorce hrvatskog napadača Ante Budimira., kluba koji se također bori za opstanak. Celtu do kraja prvenstva očekuju utakmice s Betisom, Atlético Madridom, Osasunom, Levanteom i Espanyolom.