Brazilski veznjak

Casemiro kaže da ne ide kod Ronalda: “Sretan sam u Manchesteru”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS



Nije istina da napuštam Manchester United niti imam želju za odlaskom, naglasio je 31-godišnji brazilski nogometaš Casemiro, a prenose britanski mediji.


Posljednjih dana pojavile su se ozbiljne najave kako bi ovaj vezni nogometaš mogao otići s Old Trafforda te da će prihvatiti unosnu ponudu Al Nassra, kluba u kojem je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, a čiji dres nosi i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.


„Izuzetno sam sretan u Manchester Unitedu od prvog dana dolaska. Teško mi je i opisati koliko sam dobro primljen u ovom gradu i klubu, od navijača i novih suigrača. Sretan sam i jedina želja koju imam jest vratiti Manchester United na stare staze slave“, rekao je nogometaš koji je iz madridskog Reala u Manchester došao tijekom 2022. godine.




Ni ove sezone navijači Manchester Uniteda ne mogu biti zadovoljni rezultatima svojih miljenika koji nisu izborili osminu finala Lige prvaka, a na ljestvici Premier lige se nalaze na osmom mjestu. Casemiro je tijekom dvanaest nastupa ove sezone postigao četiri pogotka, dva u Ligi prvaka te po jedan u Premier ligi i Liga kupu.