Odlazi iz Madrida

Carlo Ancelotti potvrdio da Casemiro odlazi na Old Trafford: “Želi okusiti nešto novo”

Hina

Casemiro/Foto REUTERS

Casemiro/Foto REUTERS

Casemiro je odlučio da mu treba novi izazov u karijeri. Još su pregovori u tijeku, a ja sam mu poželio sreću - rekao je trener Reala



MADRID Carlo Ancelotti, trener madridskog Reala, aktualnog pobjednika nogometne Lige prvaka, potvrdio je tijekom petka kako će brazilski vezni igrač Casemiro napustiti njegovu momčad.


„Povratka više nema, barem takav čvrsti dojam imam. Casemiro je odlučio da mu treba novi izazov u karijeri. Još su pregovori u tijeku, a ja sam mu poželio sreću. Cijeli klub prihvaća njegovu odluku i poštujemo je“, rekao je talijanski stručnjak i potvrdio ranije priče kako će Brazilac karijeru nastaviti u dresu Manchester Uniteda.


Jednako tako, Ancelotti je naveo da Real neće zbog ovog odlaska, igrača koji je bio standardni član udarne momčadi, dodatno tražiti pojačanje na tržištu.




„Konkurencija u momčadi je jaka i mi za nova pojačanja nemamo potrebu. Vidjet ćemo tko će i na koji način zamijeniti Casemira“.


Casemiro, 30-godišnji Brazilac, od 2013. godine je igrač Reala, s tim da je jednu sezonu odradio na posudbi u Portu. Određeni izvori navode kako će u Manchester United doći u transferu vrijednom ukupno 70 milijuna eura (60 plus 10 milijuna eura bonusa).


„Ne znam, ali imam dojam kako je Casemiru bilo itekako dobro u Realu. Ništa mu nije nedostajalo, ali jednostavno hoće okusiti nešto novo“, dodao je Ancelotti.