Problemi kod Splićana

Caktaš i Jradi prebačeni u drugu momčad Hajduka: “Nije htio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora”

Portal Novilist.hr

Mijo Caktaš/Foto PIXSELL

Mijo Caktaš/Foto PIXSELL

Još uvijek su otvoreni transferi u nekim zemljama poput Rusije, Poljske, Norveške. Kao što je Adam otišao u Osijek, tako je moguće da i netko od njih ode - rekao je danas sportski direktor Hajduka



SPLIT Kapetan Hajduka Mijo Caktaš izbačen je iz prve momčadi, jednako kao i Jradi, rekao je danas sportski direktor Mindaugas Nikoličius. A razlog je što obojica ne žele produžiti ugovor s klubom, a nisu ni prihvatili ponude klubova koje su za njih došle.


– Kada sam došao rekao sam da ću pričati sa svim igračima. Predsjednik je najavio da će svi igrači koji nemaju ugovor i ne žele novi do ljeta biti prebačeni u B momčad. Caktaš nam je važan igrač. Kada smo pričali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati. Pokušali smo mu pronaći što više opcija. Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to.


Pokušali smo nakon toga produžiti s njim ugovor na još godinu dana, ali bio je jasan da ne želi produžiti. Nije htio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk – rekao je sportski direktor Hajduka, ne navodeći o kolikom se iznosu radi, samo da su htjeli s kapetanom potpisati ugovor do ljeta 2022. godine.




– Caktaš i Jradi su prebačeni u drugu momčad, još uvijek su otvoreni transferi u nekim zemljama poput Rusije, Poljske, Norveške. Kao što je Adam otišao u Osijek, tako je moguće da i netko od njih ode.