Legendarni vratar

BUFFON NE ODUSTAJE Potpisuje novi ugovor s Juventusom u 42. godini života

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ove je sezone zamjena Szczesnyju te je prikupio 11 nastupa. A njegov san o osvajanju Lige prvaka još uvijek se nije ostvario. Tko zna, možda mu sljedeća sezona s Juventusom, koja bi mu mogla biti i zadnja, upravo to donese



TORINO Legendarni vratar Gianluigi Buffon ne odustaje, u 42. godini života planira produžiti ugovor s Juventusom.


Bez obzira na trenutnu pandemiju koronavirusa koja je od europskih država najviše pogodila upravo Italiju, u Juventusu razmišljaju o budućnosti te žele Buffona obvezati na još jednu godinu vjernosti jer mu ugovor istječe ovo ljeto. Ako se to ostvari, talijanski će vratar ući u svoju 19. (!) sezonu sa Starom damom. 


Buffon je iz Parme u Juventus prešao 2001. godine, čiji je član do današnjega dana, osim jedne sezone (2018./2019.) koju je odlučio provesti u PSG-u s ciljem osvajanja Lige prvaka. Kada je shvatio da Parižani to i neće tako lako osvojiti, vratio se u talijanski klub. 




Ove je sezone zamjena Szczesnyju te je prikupio 11 nastupa. A njegov san o osvajanju Lige prvaka još uvijek se nije ostvario. Tko zna, možda mu sljedeća sezona s Juventusom, koja bi mu mogla biti i zadnja, upravo to donese.