NFL liga

Buffalo Billsi stigli do prve pobjede u doigravanju nakon 25 godina, Tom Brady sjajan i u dres Tampe

Hina

Tom Brady/Foto REUTERS

Tom Brady/Foto REUTERS

Brady je pokazao kako ima argumente za osvajanje sedmog naslova, u prvoj utakmici u dresu Tampe osvojio je 381 jard dodavanjima uz dva "touchdowna"



WASHINGTON Igrači Buffalo Billsa, Los Angeles Ramsa i Tampa Bay Buccaneersa izborili su u subotu plasman u drugi krug doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL.


Buffalo Billsi ostvarili su prvu pobjedu u doigravanju nakon čak 25 godina svladavši na svom stadionu Indianapolis Coltse sa 27-24 u susretu koji je bio neizvjestan do posljednjih sekundi.


Los Angeles Ramsi uspjeli su kao gosti svladati svoje divizijske rivale Seattle Seahawkse sa 30-20 prvenstveno sjajnom igrom svoje obrane.




Tampa Bay Buccaneersi opravdali su ulogu favorita iako su igrali u gostima protiv Washington Football Teama no do pobjede od 31-23 su stigli teže od očekivanog. Najveći igrač svih vremena, 43-godišnji Tom Brady pokazao je kako ima argumente za osvajanje svog sedmog naslova prvaka, on je u svojoj prvoj utakmici u doigravanju u dresu Tampe osvojio 381 jard dodavanjima uz dva “touchdowna”.


U nedjelju su na programu preostala tri susreta prvog kruga doigravanja u kojima će igrati Tennessee Titansi protiv Baltimore Ravensa, New Orleans Saintsi protiv Chicago Bearsa te Pittsburgh Steelersi protiv Cleveland Brownsa nakon kojih će biti poznati parovi drugog kruga koji je na programu sljedećeg vikenda.