Serie A

Brozović asistirao u pobjedi Intera, padobranac prekinuo utakmicu

P. N.

Nepoznati muškarac sletio je padobranom na teren tijekom utakmice Sassuola i Intera/Foto Instagram

Nepoznati muškarac sletio je padobranom na teren tijekom utakmice Sassuola i Intera/Foto Instagram



RIM U 8. kolu talijanske Serie A Inter je u nedjelju u gostima dobio Sassuolo sa 4-3, a vodeći pogodak za »nerazzurre« postigao je u 2. minuti Lautaro Martínez nakon asistencije Marcela Brozovića. Hrvatski veznjak bio je blizu tome da se upiše u strijelce, ali je njegov pokušaj iz slobodnog udarca u 41. minuti bio trunku neprecizan.


Neuobičajena scena odvila se na stadionu Mapei taman u trenucima kada se Romelu Lukaku spremao izvesti kazneni udarac jer je na teren sletio – padobranac. Nepoznati muškarac spustio se padobranom nasred travnjaka i nekoliko trenutaka čekao zaštitare koji su zatim došli i odveli ga s terena. Nakon incidenta Lukaku je uspješno realizirao kazneni udarac. 



Za Inter po dva pogotka su postigli Lautaro Martínez (2, 71-pen) i Romelu Lukaku (38, 45-pen), dok su strijelci za Sassuolo bili Domenico Berardi (16), Filip Đuričić (74) i Jeremie Boga (81).




Dan ranije nogometaši Atalante, koji se nalaze u istoj skupini Lige prvaka s hrvatskim predstavnikom Dinamom, nakon prvog poluvremena su vodili sa 3-0 na gostovanju kod Lazija, da bi na kraju završilo 3-3. Juventus je u Torinu svladao Bolognu sa 2-1, a Napoli je sa 2-0 bio bolji od Verone.