BRITANSKI MEDIJI Manchester United odustao od dovođenja Marija Mandžukića

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Za razliku od navodno postignutog dogovora s hrvatskim nogometašem, pregovori oko dolaska Paula Dybale propali su baš na osobnim uvjetima na kojima su inzistirali nogometaš i njegov zastupnik, nakon što su Juventus i Manchester dogovorili iznos odštete.MANCHESTER – Manchester United neće u ovom prijelaznom roku dovesti bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, za kojega su “crveni vragovi” ponovno iskazali interes nakon što su pristali prodati belgijskog reprezentativac Romelua Lukakua milanskom Interu za odštetu od 80 milijuna eura, a nisu uspjeli dogovoriti dolazak Mandžukićevog suigrača iz Juventusa Paula Dybale.


Mandžukić je spominjan i kao opcija u igračkoj razmjeni, dok su Manchester United i Juventus pregovarali o zamjeni napadača u kojoj je Lukaku trebao put Torina, a Dybala preseliti na Old Trafford. Tada su britanski i talijanski mediji objavili vijest kako su klubovi postigli dogovor oko odštete za 33-godišnjeg hrvatskog napadača, a Manchester dogovorio osobne uvjete s Mandžukićem i njegovim predstavnikom.


Za razliku od navodno postignutog dogovora s hrvatskim nogometašem, pregovori oko dolaska Paula Dybale propali su baš na osobnim uvjetima na kojima su inzistirali nogometaš i njegov zastupnik, nakon što su Juventus i Manchester dogovorili iznos odštete.
Nakon propalih pregovora s Dybalom, britanski Sky Sports je u četvrtak ujutro objavio kako je Manchester obnovio pregovore s Mandžukićem. No, tri sata prije isteka roka za dolaske igrača u engleske premijerligaše, iz istog izvora stigla je i vijest da Mandžukić neće biti pojačanje Manchester Uniteda u ovom prijelaznom roku.