Championship

Brentford svladao Preston North End, Bilićev WBA sada ima samo bod prednosti na drugom mjestu

Hina

Izravni plasman u Premier ligu sljedeće sezone izborit će dvije prvoplasirane momčadi, dok će sastavi koji sezonu završe između trećeg i šestog mjesta igrati doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u društvo najboljih



LONDON Prednost West Bromwich Albiona, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, ispred trećeplasiranog sastava druge engleske lige Brentforda istopila se na samo jedan bod nakon što je u susretu 44. kola u srijedu Brentford na svom terenu svladao Preston North End sa 1-0.


Brentford je pobijedio u svih sedam utakmica u nastavku natjecanja, a ovo mu je osma pobjeda zaredom te sada ima 81 bod, dok je drugoplasirani West Bromwich Albion, koji je u utorak na svom terenu igrao 0-0 protiv Fulhama na 82 boda.


Na vrhu je Leeds United, koji će u četvrtak u gostiti Barnsley, sa 84 boda.




Izravni plasman u Premier ligu sljedeće sezone izborit će dvije prvoplasirane momčadi, dok će sastavi koji sezonu završe između trećeg i šestog mjesta igrati doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u društvo najboljih.


U preostala dva kola WBA će gostovati kod 20. Huddersfield Towna u petak te dočekati 16. Queens Park Rangers za tjedan dana, dok će Bretntford u subotu gostovati kod 17. Stoke Cityja, a za tjedan dana će ugostiti posljednjeplasirani Barnsley.