Predsjednik Hajduka

Brbić nije zadovoljan Bebekom, uzvratio je Osječanima i najavio dobar rezultat na Rujevici

Portal Novilist.hr

Josip Juranović i Ivan Bebek tijekom derbija s Dinamom/Foto PIXSELL

Josip Juranović i Ivan Bebek tijekom derbija s Dinamom/Foto PIXSELLSPLIT Marin Brbić, predsjednik Hajduka, izašao je ispred novinara nakon poraza od Dinama.


– Zadovoljni smo igrom i borbenošću. Crveni karton je odlučio utakmicu. Nezadovoljan sam, ali ne bih o suđenju, to treba gledati netko drugi. Možda će to pogledati ovi u Osijeku koji će kazati kako im to odgovara – kazao je Brbić i ustvrdio kako je Tudorov doprinos igrama Hajduka više nego očit.


– Momčad igra jako agresivno, zadnje dvije utakmice nas rezultat nije baš poljubio.
Brbića očito smetaju izjave iz Osijeka.


– Vidjeli smo jutros, naravno da nas je zasmetalo. Ja bih volio da gospodin Meštrović ipak malo gleda u svoje dvorište, a ne okolo. Iz naše županije ima jedan sudac, zadnjih 15 godina ih je bilo tri ili četiri, a vi pobrojite koliko ih ima iz Osijeka i Zagreba. Druga stvar, spominje se utakmica u kojoj Hajduk nije igrao i prozivamo mi vezano za suđenje pa sami izvucite zaključak. Treće, kažu da se sjetimo utakmice u Rijeci, a nama bi bolji bio rezultat da Rijeka nije pobijedila.


Hajduka čeka upravo gostovanja u Rijeci.


– Očekujemo dobru igru i dobar rezultat.


U petak je u Zagrebu sastanak klubova, aktualna je tema da se ponovo pokrene Udruga prvoligaša.


– Idemo na sastanak, ali ne očekujem puno. Mislim da nema prave volje da se to napravi. Sama činjenica da se sastanak zakazuje šest mjeseci od kad je trebao biti dovoljno govori za sebe – rekao je Brbić.