Previranja u Iranu

Branko Ivanković demantirao nagađanja iranskih medija, javio se i riječki član stožera Dragana Skočića

Portal Novi list

Dragan Skočić u društvu svojih reprezentativaca

Dragan Skočić u društvu svojih reprezentativaca

Ne radim mu iza leđa! Nemam ništa s njegovom eventualnom smjenom - rekao je bivši trener Rijeke



RIJEKA Branko Ivanković demantirao je za Sportske novosti da bi mogao zamijeniti Dragana Skočića na mjestu izbornika Irana.


– Jako mi je neugodno. Zovu me cijeli dan iranski novinari, vrlo je nezgodno što me stavljaju u taj kontekst, jer ispada kao da ja rušim Skočića. Znate kakav status imam u Iranu, uvijek kad je neka priča o novom izborniku spominju mene i Carlosa Queiroza. Međutim, sa mnom iz Iranskog saveza nitko nije razgovarao, a Oman mi je produžio ugovor do 2024. godine. Da bih prihvatio takav posao mnogo bi se toga moralo riješiti, to nisu jednostavne odluke, a posebno je negodno za mene što bih morao zamijeniti Skočića. No, ne radim mu iza leđa! Nemam ništa s njegovom eventualnom smjenom – rekao je bivši trener Rijeke.


Prema iranskim izvorima Skočićeva smjena pitanje je dana i vrlo vjerojatno neće voditi njihovu reprezentaciju na SP-u. Za SN se javio i Mladen Žganjer, jedan od Riječanina u Skočićevu stožeru.




– Već je ranije bilo govora da će nas smijeniti, trzavice duže traju, tada se to nije dogodio, a sada bi, koliko vidim po iranskim medijima moglo biti tako. Stvorila se kritična masa. Izgleda da žele postaviti nekoga svoga. Specifična je situacija. Dosta je bilo problema od početka, prilično nepovjerenja. Skočića je držao samo rezultat jer sve redom je pobjeđivao. Svašta se događalo, iako su na startu, prije nego je došao, bili takoreći prekriženi. On je sve preokrenuo – rekao je nekadašnji vratar i trenera vratara Rijeke.