Sada su negativni

Braniči Napolija ipak se nisu po drugi put zarazili koronom, rezultati testova su očito bili – pogrešni

Hina

Elseid Hysaj/Foto REUTERS

Elseid Hysaj/Foto REUTERS

Na testiranju uoči utakmice Napolija i Real Sociedada, Hysaj i Rrahmani bili su pozitivni, što je iznenadilo sve u klubu...



NAPULJ Braniči Napolija Elseid Hysaj i Amir Rrahmani ipak se nisu po drugi puta zarazili koronavirusom, jer su na novom testiranju bili negativni, objavio je u petak talijanski prvoligaš.


Obojica su se zarazila igrajući za svoje reprezentacije sredinom studenoga, bivši branič Dinama Amir Rrahmani za Kosovo, a Elseid Hysaj za reprezentaciju Albanije. Napoli je 2. prosinca objavio da su obojica ozdravili, odnosno da su bili negativni na testiranju za covid-19 te da se mogu priključiti momčadskim treninzima.


Trener Gennaro Gattuso uvrstio ih je na popis igrača za utakmicu posljednjeg kola grupne faze Europske lige protiv Real Sociedada, koja se igrala u četvrtak i završila je 1-1. No, na testiranju uoči te utakmice Hysaj i Rrahmani bili su pozitivni, što je iznenadilo sve u klubu. Zbog toga su odmah ponovno testirani, a rezultat najnovijeg testa pokazao je da su ipak negativni.




To znači da će obojica nogometaša moći igrati u nedjelju u prvenstvenoj utakmici protiv Sampdorije, objavili su talijanski mediji.