Kvalitetan skauting

Borussija Dortmund opet ima igrača za kojim se “otimaju” europski velikani, odšteta će dosegnuti iznos od 100 milijuna eura

Hina

Jude Bellingham/Foto REUTERS

Jude Bellingham/Foto REUTERS

Jude Bellingham je stigao u Borussiju 2020. godine iz Birmingham Cityja za 28 milijuna eura, a u 102 nastupa u njemačkom dresu postigao je 14 golova



DORTMUND Europski nogometni velikani Real Madrid, Chelsea, Manchester United i Liverpool pokazali su veliki interes za mladog veznjaka Borussije Dortmund Judea Bellingham (19).


Prema pisanju “otočkog” i španjolskog tiska za sada je u prednosti “Kraljevski klub” koji navodno već godinu dana pregovara s njemačkim klubom.


Mediji pišu kako su pregovori uznapredovali do ‘faze brojeva’, a spominje se odšteta od 100 milijuna eura.




Realov predsjednik Florentino Perez vidi mladog Engleza kao posljednji dio svoje slagalice na sredini terena, nakon što je Real Madrid već angažirao obećavajuće francuske talente Aureliena Tchouamenija (22) i Eduarda Camavingu (19).


Perez nastoji stvoriti novu “dinastiju” u veznom redu koja može zadovoljiti standarde koje su postavili Toni Kroos, Luka Modrić i Casemiro tijekom posljednjeg desetljeća.


Bellingham je stigao u Borussiju 2020. godine iz Birmingham Cityja za 28 milijuna eura, a u 102 nastupa u njemačkom dresu postigao je 14 golova.