Serie A

Bologna protiv Jurićeve Verone ostvarila prvu pobjedu u posljednjih devet kola: “Zaslužili su sva tri boda”

Hina

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Ivan Jurić/Foto REUTERS

Pogodak odluke zabio je Riccardo Orsolini iz kaznenog udarca u 18. minuti.RIM U susretu 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna je pobijedila Veronu sa 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih devet kola.


Pogodak odluke zabio je Riccardo Orsolini iz kaznenog udarca u 18. minuti.


“Bologna je zaslužila pobjedu, igrali su bolje. Iako smo mogli izjednačiti u drugom poluvremenu, nismo učinili dovoljno da osvojimo bodove,” kazao je trener Verone Ivan Jurić  za Sky Sport Italia.
Nikola Kalinić imao je veliku priliku za izjednačenje u 63. minuti, ali je loše pucao. Šest minuta kasnije je zamijenjen.


“Bila je to teška utakmica s malo prilika na obje strane. Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili,” dodao je Jurić nakon prvog poraza u zadnja četiri kola.


Bologna je prije utakmice s Veronom bila osam kola bez pobjede. S ova tri boda skočila je na 12. mjesto sa 20 bodova, dok je Verona na devetoj poziciji sa 27 bodova. Na vrhu je Milan sa 40 bodova.