Dojmovi nakon utakmice

Bjelica se nakon derbija osvrnuo na Dinamovu kupovinu, Mamić mu brzo odgovorio: “Pa morali smo se osigurati”

Portal Novilist.hr

Zoran Mamić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Zoran Mamić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Protiv Dinama je teško igrati, oni su u posljednjih 15 dana potrošili 15 milijuna eura, a mi nula. Vjerujem da Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac. Planiramo dovesti još jednog krilnog igrača, ali za nula eura. Ne razbacujemo se novcem - rekao je Nenad Bjelica nakon susreta



ZAGREB Zagrebački Dinamo pogotkom Mislava Oršića uzeo je sva tri boda protiv Osijeka te se tako sada odvojio na vrhu, Modri imaju 48 bodova, dok ekipa Nenada Bjelice ima 45. Unatoč tome, trener Osijeka još uvijek vjeruje da mogu prestići Dinamo.


– Bila je ovo utakmica s dva različita poluvremena – u prvom je dominirao Dinamo, a u nastavku smo mi bili puno bolji. Svaka čast Livakoviću, obranio je nekoliko sjajnih šuteva. Moja je momčad odigrala dobro, ali u fazi napada nismo bili dovoljno koncentrirani – rekao je Bjelica dodavši da prvenstvo još uvijek nije gotovo.


– Naravno da nije, pa nedavno smo imali osam bodova manje od Dinama, sad imamo samo tri. Siguran sam da ih možemo stići. Protiv Dinama je teško igrati, oni su u posljednjih 15 dana potrošili 15 milijuna eura, a mi nula. Vjerujem da Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac. Planiramo dovesti još jednog krilnog igrača, ali za nula eura. Ne razbacujemo se novcem – rekao je Bjelica, dok mu je njegov kolega Zoran Mamić brzo i odgovorio na kritike oko kupovine.




– Dinamo je prevelik i preozbiljan klub da bi gledali samo kratkoročno. Svi smo svjedoci da u ožujku mlada reprezentacija i Vatreni imaju po tri utakmice. U lipnju zbog Eura će nam nedostajati igrača. Morali smo se osigurati da imamo dovoljno igrača da možemo izostanke nadomjestiti i stvorimo bazu za rezultate koje očekujemo, a to je da se plasiramo u elitna natjecanja – rekao je Mamić, vidno zadovoljan nakon pobjede protiv Osječana.


– Većim dijelom utakmice bili smo bolji, ali smo morali prije utakmicu riješiti. Ekipa poput Osijeka uvijek može nešto napraviti. Sretan sam i zadovoljan.