Julen Lopetegui

Bivši trener Reala i španjolski izbornik preuzima Sevillu

Hina

Julen Lopetegui / REUTERS

Julen Lopetegui / REUTERS

Lopetegui je senzacionalno dobio otkaz dva dana prije početka SP-a u Rusiji prošle godine kada su mediji otkrili da je potpisao preuzimanje Real Madrida nakon prvenstva. Real Madrid ga je smijenio u listopadu prošle godine, nakon samo tri mjeseca, zbog loših rezultata.Sevilla je imenovala Julena Lopeteguija, koji je prošle godine smijenjen s izborničke pozicije i s mjesta trenera Real Madrida, novim trenerom, objavljeno je u utorak na službenim stranicama španjolskog prvoligaša.


Sevilla, koja je prvenstvo završila na šestom mjestu, objavila je da će 52-godišnji Lopetegui voditi momčad sljedeće tri godine. Bivši španjolski izbornik će na klupi Seville zamijeniti Joaquina Caparrosa koji je prvu momčad privremeno vodio od ožujka.


Lopetegui je senzacionalno dobio otkaz dva dana prije početka SP-a u Rusiji prošle godine kada su mediji otkrili da je potpisao preuzimanje Real Madrida nakon prvenstva. Real Madrid ga je smijenio u listopadu prošle godine, nakon samo tri mjeseca, zbog loših rezultata.