Ivajlo Petev

Bivši trener Dinama koji s Modrima nije osvojio niti jedan trofej postao novi izbornik BiH

Portal Novilist.hr

Ivajlo Petev / Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Ivajlo Petev / Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo Zagreb je preuzeo u sezoni 2016/2017. nakon desetog kola te je otkaz dobio u srpnju 2017. nakon što s Modrima nije uspio osvojiti niti jedan trofej, već je i naslov prvaka i Kup osvojila Rijeka



RIJEKA Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine napokon je donio odluku o novom imenu na klupi reprezentacije i nasljedniku Dušana Bajevića, a riječ je o Bugarinu Ivajlu Petevu.


Od svih članova Izvršnog odbora, samo je Irfan Durić (predsjednik NS Federacije BiH) bio protiv ove odluke te je on na mjesto izbornika htio Sergeja Barbareza, ali je i on svoju odluku promijenio, prenose bh. mediji.


Bivši trener zagrebačkog Dinama (2016/2017.) trenersku je karijeru započeo u Ludogorecu, s kojim je osvojio dva naslova prvaka, kao i dva Superkupa te jedan Kup Bugarske. Trenirao je i AEL Limassol, reprezentaciju Bugarske, ciparsku Omoniju, poljsku Jagioelloniju i Al-Qadsiah iz Saudijske Arabije.




Dinamo Zagreb je preuzeo u sezoni 2016/2017. nakon desetog kola te je otkaz dobio u srpnju 2017. nakon što s Modrima nije uspio osvojiti niti jedan trofej, već je i naslov prvaka i Kup osvojila Rijeka.