Dobar posao

Bivši napadač Orijenta potpisao za belgijskog prvoligaša u transferu teškom najmanje pola milijuna eura, Krimejčani imaju postotak…

Ivan Volarić

Ne bih o iznosima, to je poslovna tajna... Međutim, ponosni smo na podatak da je Durdov 12. igrač koji je iz Orijenta u posljednjih nekoliko godina otišao u prvoligaške vode - istaknuo je Marinko Koljanin



RIJEKA  Ivan Durdov, 22-godišnji napadač iz Splita, zamijenio je dres slovenskog prvoligaša Domžala onim belgijskog prvoligaša Oostendea. Durdov je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a transfer se, ovisno o izvoru, procjenjuje na iznose od 500 do 700 tisuća eura. Od svega toga određenu financijsku korist imat će i Orijent.


Napadač iz Solina odigrao je šest mjesec na Krimeji prije nego što je otišao u Sloveniju. Crveni su zadržali pravo na dio transfera iz Domžala.


– Ne bih o iznosima, to je poslovna tajna… Međutim, ponosni smo na podatak da je Durdov 12. igrač koji je iz Orijenta u posljednjih nekoliko godina otišao u prvoligaške vode – istaknuo je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta s ovlastima sportskoga direktora.