Ivan Bulos

Bivši napadač Hajduka riječkih korijena u 28. godini prekinuo karijeru: “Ne želim provesti život u invalidskim kolicima”

Portal Novilist.hr

Ivan Bulos/Foto HNK Hajduk

Ivan Bulos/Foto HNK Hajduk

Bulos ima hrvatskih korijena, točnije riječkih. Njegova je baka rođena u Rijeci iz koje je za vrijeme Drugoga svjetskog rata odselila u Peru



RIJEKA Bivši igrač Hajduka Ivan Bulos u svojoj je 28. godini života prekinuo nogometnu karijeru, objavio je na svojem Instagram profilu. Peruanskog su napadača koštale mnogobrojne ozljede, zbog kojih nikada ni nije zaigrao za splitsku momčad.


Inače, Bulos ima hrvatskih korijena, točnije riječkih. Njegova je baka rođena u Rijeci iz koje je za vrijeme Drugoga svjetskog rata odselila u Peru.


U Hajduk je Bulos došao u rujnu 2019. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije su sporazumno raskinuli ugovor jer se već tada nikako nije mogao oporaviti od ozljede desnoga koljena. I u svojoj je objavi na Instagramu dao do znanja koliko je njegova ozljeda bila teška.




– Analizirao sam cijelu situaciju s obiteljima, prijateljima, menadžerom i doktorom i zaključio kako moram završiti igračku karijeru. Ispred mene je cijeli život koji ne želim provesti u invalidskim kolicima – napisao je između ostalog Bulos, koji je igrao i za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bulos (@ivanbulos)