Mato Miloš

Bivši junior Rijeke odigrao je zapaženu rolu u osječkom derbiju: “Više smo željeli uspjeh od Riječana i to smo pokazali na terenu”

Portal Novi list

Mato Miloš i Ivan Tomečak/Foto PIXSELL

Mato Miloš i Ivan Tomečak/Foto PIXSELL

Presretan sam jer smo nakon Dinama i poraza u Maksimiru u prošlom kolu opet skupili glave i pokazali još jednom da smo prava momčad na terenu - rekao je bivši kadet i junior Rijeke



RIJEKA U sastavu Rijeke, u derbiju u Gradskom vrtu, nije bilo niti jednog igrača koji se može smatrati potpunim proizvodom omladinskog pogona “bijelih”. Ivan Nevistić je po dolasku iz kadeta Osijeka branio za juniore bijelih, ali vrlo brzo je priključen seniorskoj ekipi. S druge strane u sastavu Osječana cijelu utakmicu odigrali su Riječanin. vratar Ivica Ivušić (otišao je iz Rijekine škole u milanski Inter još kao pionir), te porečki branič Mato Miloš, koji je na Kantridi odradio kadetski i juniorski staž. te potom upisao 24 nastupa za prvu momčad Rijeke.


–  Jednostavno mogu reći da sam presretan jer smo nakon Dinama i poraza u Maksimiru u prošlom kolu opet skupili glave i pokazali još jednom da smo prava momčad na terenu. Ta velika energija i želja su nas doveli do novog trijumfa. Ono što je najbitnije, pokazali smo od prve minute tu energiju i želju za pobjedom. Bili smo momčad koja je više željela uspjeh, pokazali smo to kroz igru od prve do zadnje minute. Ovo je sada iza nas, idemo se pripremati za sljedeću utakmicu. Nadam se, naravno, da ćemo slaviti i u Varaždinu – izjavio je Miloš nakon utakmice.