Tammy Abraham

Bivši engleski reprezentativac nahvalio Josea Mourinha: “Više sam naučio kod njega u nekoliko tjedana nego kroz cijelu karijeru”

Hina

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Abraham je Chelsea ipak zamijenio odlaskom u Romu, a kaže kako je takvo mišljenje promijenio vrlo brzo nakon razgovora s Joseom Mourinhom, koji je došao u Romu i tražio njegov dolazak u glavni talijanski grad



RIM  Tammy Abraham, 24-godišnji engleski nogometaš, izjavio je kako nije uopće razmišljao o odlasku iz Premier lige ovog ljeta.


Naime, Abraham je Chelsea ipak zamijenio odlaskom u Romu, a kaže kako je takvo mišljenje promijenio vrlo brzo nakon razgovora s Joseom Mourinhom, koji je došao u Romu i tražio njegov dolazak u glavni talijanski grad.


„Jose je imao cilj. Imao je i veliki utjecaj na mene u razgovorima prije mog dolaska u Rim. Apsolutno sam htio biti dio njegovog projekta“, rekao je Abraham koji se nakon uvodnih utakmica u Romi vratio i u englesku reprezentaciju.




Ukupno je na startu sezone postigao četiri pogotka za Romu (sva natjecanja), od toga dva u Serie A gdje se trenutačno njegova momčad nalazi na četvrtom mjestu ljestvice.


„Uživam u Romi i uživam raditi kod Mourinha. Kod njega sam o taktici u ovih nekoliko tjedana naučio više nego kroz cijelu karijeru“, rekao je Abraham engleskim novinarima.