Posljednja provjera

Bivši branič Rijeke zabio za Dinamo u generalki za proljetni dio sezone, Bruno Petković izašao zbog ozljede

Hina

Bruno Petković/Foto REUTERS

Bruno Petković/Foto REUTERS

 Marko Bulat je dvaput ubacio iz kornera, a Gurlica i Štefulj postigli pogotke za Modre



ZAGREB  U posljednjoj provjeri uoči proljetne polusezone, hrvatski prvak Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio slovenskog prvoligaša Bravo sa 2-0.


Utakmica je igrana u teškim uvjetima natopljenog maksimirskog travnjaka bez gledatelja, a oba gola “Modri” su zabili u drugom poluvremenu i to gotovo na identičan način.


U oba slučaja Marko Bulat je ubacio iz kornera, a loptu su u mrežu skrenuli mladi stoper Jakov Gurlica 72. minuti i Daniel Štefulj u 89. minuti.




U 24. minuti ozlijedio se Dinamov napadač Bruno Petković, koji je nakon jednog duela pao na travnjak i uhvatio se za koljeno. Nakon čega je zamijenjen.


Dinamov strateg Ante Čačić je nakon susreta istaknuo kako se nada da nije teža ozljeda, no sve će biti jasnije u srijedu nakon pregleda.


Bila je to zadnja provjera Dinama prije proljetne polusezone koju će otvoriti subotnjim dvobojem na Maksimiru protiv Gorice u 18. kolu SuperSport HNL-a.


Dinamo vodi na ljestvici sa 41 bodom, šest više od Hajduka, a zagrebački sastav ima i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Osijek sa 30 bodova.