Trener Šibenika

Bivši branič bijelih želi puni plijen protiv Rijeke: “Idemo po pobjedu, napadački od prve minute”

Portal Novi list

Krunoslav Rendulić/Foto PIXSELL

Krunoslav Rendulić/Foto PIXSELL

Ne sumnjam da će moji momci opet odigrati dobru utakmicu, ali nešto će se pitati i Rijeku - kaže Rendulić



ŠIBENIK  Ove nedjelje na Šubićevcu se igra drugi ovosezonski okršaj Šibenika i Rijeke. Onaj prvi na Rujevici, na otvaranju sezonu, pripao je Riječanima, ali su unatoč porazu narančastima stizale pohvale sa svih strana.  Mogu li Šibenčani ponoviti dobru partiju, ovaj put s pozitivnim krajnjim ishodom?


– Naravno da možemo i hoćemo, ne sumnjam da će moji momci opet odigrati dobru utakmicu, ali nešto će se pitati i Rijeku. Bit će teško, riječ je o iznimno kvalitetnoj ligi, s nizom odličnih pojedinaca, koji će se nakon neugodnog poraza od AZ Alkmara u Europskoj ligi htjeti iskupiti – kaže Krunoslav Rendulić za šibenskiportal.


Može li to što je Rijeka u četvrtak igrala u Europi biti prednost Šibenika, iskoristiti eventualni umor suparnika?




– Ne mislim da će to biti neki odlučujući faktor. To su uglavnom mladi momci koji se brzo rekuperaju, osim toga Rijeka ima širok kadar od dvadesetak kvalitetnih igrača, tako da će vjerojatno malo izmiksati momčad – smatra trener Šibenika, koji će na raspolaganju imati sve igrače, uključujući i Bulata koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona.


Da mu netko sada ponudi podjelu bodova u nedjelju, bi li prihvatio, pitamo Rendulića.


– Ne! Želimo puni plijen, idemo po pobjedu, napadački od prve minute – dobili smo očekivani odgovor.


Na žalost, zbog pogoršane epidemiološke situacije, tribine su opet zatvorene za publiku, tako da Šibenik neće moći računati na navijačku podršku.


– Tako je kako je, moramo se prilagoditi tom ‘novom normalnom’. Puno je ljepše igrati uz navijače na stadionu, atmosfera je sasvim drugačija, tako da se nadam njihovom što skorijem povratku – zaključio je Krunoslav Rendulić u razgovoru za šibenski portal.