Boheminas vs. PAOK

Bitka za Rijeku: Irci su u stanju euforije, a trener PAOK-a tvrdi: “Rezultat nije realan”

Portal Novi list

Ne mogu reći da utakmicu nije dobio naš protivnik,  ali mislim da smo je u prvom redu mi izgubili - rekao je Razvan Lucescu, trener PAOK-a



DUBLIN Pobjeda Bohemiansa nad PAOK-om (2:1) u prvoj utakmici trećega pretkola Konferencijske lige izazvala je silnu navijačku euforiju u Dublinu. Bohemiansi su postali prva irska momčad koja je ostvarila četiri uzastopne pobjede u Europi! Keith Long, trener irske momčadi, jednog od dva moguća suparnika Rijeke u play off-u KL, nada se da je njegova momčad u stanju ako ne produžiti taj pobjednički niz, onda barem ne izgubiti u Solunu.


– I u uzvratu moramo biti hrabri kao u prvoj utakmici. Moramo vjerovati u naše kvalitete i naš način igre. Samo na taj način može napraviti novi iskorak – rekao je Long.


Trener PAOK-a Razvan Lucescu u prvi plan gurnuo je slabosti u igri svoje momčadi.



– Konačan rezultat nije realan, mi smo bili ti koji smo u većem dijelu utakmice bili bolja momčad. Odmah nakon utakmice rekao sam igračima da zaborave na ovu utakmicu i da se fokusiraju na uzvrat. U Solunu ćemo imat “krv u očima” i izaći kao pobjednici iz ove dvije utakmice. Bio sam malo razočaran nakon utakmice. Počeli smo jako dobro, ali nismo imali strpljenja. Nakon primljenog gola izgubili smo samopouzdanje kao momčad, ali to je normalno jer nam je ovo bila prva službena utakmica ove sezone. Ne mogu reći da utakmicu nije dobio naš protivnik,  ali mislim da smo je u prvom redu mi izgubili. Kritike na naš račun su pretjerane. Naši domaćini su u ovom trenutku u boljem fizičkom tonusu od nas, iskoristili su neke svoje prilike – kazao je rumunjski stručnjak.