Liga prvaka

Bišćan zadovoljan nakon četiri gola u mreži Astane: ‘Bilo je jako važno vratiti se nakon Hajduka’

Hina

Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

"Treba biti oprezan jer 'vrag nikad ne spava'. Treba otići tamo i odigrati kvalitetnu utakmicu"



Trener hrvatskog prvaka Dinama Igor Bišćan razumljivo je bio vrlo zadovoljan nakon 4-0 pobjede protiv kazahstanske Astane u prvoj utakmici 2. pretola Lige prvaka kojom je praktički već osiguran prolazak dalje.


“Dečki su odigrali odlično, postigli smo rezultat s kojim bismo bili zadovoljni i prije početka utakmice i sad ćemo se mirnije spremati za uzvrat. Znali smo da ćemo morati probijati njihov blok, nismo im dali da predahnu i kako je vrijeme odmicalo bili smo sve opasniji. Kad smo zabili prvi gol, onda smo dodatno živnuli i na kraju bili dosta efikasni. Bilo je važno da se nakon poraza od Hajduka brzo vratimo na pobjednički put”, kazao je Bišćan za Maxsport, ali i zadržao dozu operaz pred uzvrat koji će se igrati 2. kolovoza:


“Treba biti oprezan jer ‘vrag nikad ne spava’. Treba otići tamo i odigrati kvalitetnu utakmicu”.




Stoga Bišćan nije želio niti analizirati momčad grčkog prvaka AEK-a koji u 3. pretkolu čeka ukupnog pobjednika iz ogleda Dinama i Astane.


Igrač utakmice bio je veznjak Dinama Luka Ivanušec koji je prvi put u seniorskoj karijeri postigao “hat-trick”.


“Jako sam sretan zbog ‘hat-tricka’. Dogovorili smo se da moramo ući maksimalno ozbiljno u utakmicu, a i na poluvremenu kada smo već imali prednost govorili smo da idemo i po još jer znamo što nas čeka u Kazahstanu. Do tamo je dugi let, igrat će se na umjetnoj travi…”, izjavio je Ivanušec.