Otkaz izazvao reakcije

Bilić nakon otkaza dobio podršku trenera Manchester Uniteda: “Uvjeren sam da će se brzo vratiti”

Hina

Ole Gunnar Solskjaer/Foto REUTERS

Ole Gunnar Solskjaer/Foto REUTERS

Nadam se da će više klubova razmišljati dugoročno. Ovo je sada kratkoročan posao i potrebni su ti rezultati u brzom roku. No, kontinuitet i strpljivost su ključni za uspjeh, poručio je glavni trener Manchester Uniteda



MANCHESTER “Žao mi je što je Slaven izgubio posao. Napravio je veliki posao time što je izborio promociju”, izjavio je trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer na upit za komentar o smjeni Slavena Bilića na klupi West Bromwich Albiona.


“Znag ga godinama i uvjeren sam da će brzo vratiti”, rekao je Solskjaer koji je ove sezone često bio favorit na engleskim kladionicama kao prvi trener koji će dobiti otkaz, a njegova momčad bi sutrašnjom pobjedom na gostovanju kod posljednjeplasiranog Sheffield Uniteda mogla preskočiti Chelsea i Manchester City po broju bodova.


“Nadam se da će više klubova razmišljati dugoročno. Ovo je sada kratkoročan posao i potrebni su ti rezultati u brzom roku. No, kontinuitet i strpljivost su ključni za uspjeh”, poručio je glavni trener Manchester Uniteda čija je momčad jedva na Old Traffordu pobijedila Bilićev WBA iz sumnjivog kaznenog udarca, a da nekoliko minuta prije nije dosuđen jedanaestrac za goste.




Biliću je otkaz uručen nakon što je WBA osvojio bod na gostovanju kod Manchester Cityja, što je 52-godišnjem hrvatskom stručnjaku bila 100. utakmica koju je vodio u engleskoj Premier ligi, 87 na klupi West Hama, a 13 kao trener West Bromwich Albiona.


Kao najvjerojatniji Bilićev nasljednik na klupi WBA spominje se 66-godišnji Sam Allardyce, kojeg je prije pet godina upravo Bilić naslijedio kao trener West Hama.