Bundesliga

Bayer Leverkusen uzeo sva tri boda protiv Eintrachta i tako pomogao Borussiji Dortmund, Jedvaj ostao na klupi

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ovim rezultatom najviše je profitirala Borussia Dortmund, koja je došla na samo bod zaostatka od Eintrachta. Momčad iz Frankfurta s 56 bodova drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka



LEVERKUSEN Bayer Leverkusen je na svom travnjaku svladao Eintracht s 3-1 u posljednjoj subotnjoj utakmici 31. kola njemačke Bundeslige.


Sve do 70. minute mreže su mirovale kad je Jamajčanin Leon Bailey postigao prvi pogodak na ubačaj Diabyja. Deset minuta poslije mrežu je zatresao Alario koji je ušao u igru u 77. minuti, a dodavač je bio Bailey. U 90. minuti Silva je donio nadu gostima u preokret, ali je to trajalo svega jednu minuti, kad je udarac Demirbaya pogodio jednog od igrača Eintrachta, lopta je promijenila smjer i prevarila gostujućeg vratara za konačnih 3-1.


Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Bayera.




Ovim rezultatom najviše je profitirala Borussia Dortmund, koja je došla na samo bod zaostatka od Eintrachta. Momčad iz Frankfurta s 56 bodova drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka, a Borussia je nakon pobjede u Wolfsburgu došla na 55 bodova. Bayer je šesti s 50 bodova.