Liga prvaka

Bavarci izdominirali, ali ostali prizemljeni: “Sada opet krećemo od nule, moramo sve pobijediti”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Bili smo maksimalno fokusirani od prve minute, a na kraju smo ostvarili nevjerojatan rezultat. Ali nismo još gotovi, rekao je Kimmich nakon utakmice



LISABON “Brutalno… Teško je shvatiti da smo pobijedili Barcelonu ovim rezultatom. Bili smo maksimalno fokusirani od prve minute, a na kraju smo ostvarili nevjerojatan rezultat. Ali nismo još gotovi”, rekao je desni bek Bayerna Joshua Kimmich za Sky Sports nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka.


Utakmica u kojoj je Barcelona u potpunosti ponižena, nakon kojega se već nagađa o tome tko će biti novi trener, ali i predsjednik kluba, dok Bavarci najavljuju osvajanje Lige prvaka.


– Teško je objasniti kako smo bili toliko dominantni u utakmici. Mislim da je u ovome trenutku naša momčad u odličnoj formi. Hvala na nagradi za igrača utakmice, ali možda ju je zaslužilo još 12 do 15 igrača. Radili smo toliko puno na ovome, teško nas je pobijediti. Ova utakmica je bila zabavna – izrazio je svoju sreću Thomas Muller, koji je zabio dva pogotka te dodao asistenciju.




– Ovo je velika stvar, ali sljedeću utakmicu započinjemo s 0:0. Druge momčadi će možda biti impresionirane ovom pobjedom, ali krećemo od nule i moramo pobijediti sljedeću utakmicu. Znam da nakon velikih pobjeda na ovakvim turnirima uglavnom bude dosta teško (igrao je u pobjedi 7:1 Njemačke protiv Brazila) – dodao je Muller.