La Liga

Atletico Madrid se opet poskliznuo. Poražen je od Cadiza koji je ove godine slavio tek tri puta

Hina

Reuters

Reuters



Nogometaši madridskog Atletica odigrali su vrlo lošu utakmicu na gostovanju u Cadizu, u sklopu 28. kola španjolske La Lige te je domaćin slavio s 2-0.


Cadizu je to bila tek treća prvenstvena pobjeda ove sezone, odnosno, prva nakon 1. rujna prošle godine kada su na svom stadionu bili bolji od Villarreala. Unatoč osvajanju tri boda Cadiz je ostao na 18. mjestu ljestvice. Atletico je i dalje četvrti.


Junak domaće pobjede bio je Juanmi, strijelac oba pogotka. Prvog je postigao u 24. minuti, dok je neočekivano slavlje Cadiza potvrđeno u 64. minuti golom za 2-0.




U prvom subotnjem ogledu 28. kola nogometaši Valencije su na domaćem terenu, na Mestalli, s minimalnih 1-0 svladali Getafe. U tvrdom ogledu pobjednički pogodak je postignut krajem prvog poluvremena, a strijelac je u 40. minuti bio Hugo Duro. Za Valenciju je ovo prva prvenstvena pobjeda nakon tri utakmice u nizu u kojima je jednom izgubila, a dva puta remizirala.


U nedjelju se igraju sljedeće utakmice Alaves – Rayo Vallecano, Las Palmas – Athletic, Real Madrid – Celta i Betis – Villarreal, dok je u ponedjeljak na rasporedu zadnja utakmica, a sastaju se Almeria – Sevilla.


La Liga, 28. kolo:


Cadiz – Atletico Madrid 2-0 (Juanmi 24, 64)


Valencia – Getafe 1-0 (Hugo Duro 40)


Granada – Real Sociedad (18.30 sati)


Girona – Osasuna (21 sati)