Razlaz na ljeto

Arturo Vidal je nezadovoljan statusom u Barceloni, već se zna gdje bi mogao nastaviti karijeru

Hina

Antoine Griezmann i Arturo VIdal/Foto REUTERS

Antoine Griezmann i Arturo VIdal/Foto REUTERS

Volio bih igrati u najvažnijim susretima, u utakmicama u kojima se odlučuje o trofejima. Ako to nije moguće u Barci, onda je bolje da odem - rekao je Čileanac



BARCELONA  Čileanski veznjak Arturo Vidal (33) nezadovoljan je svojim statusom u Barceloni, te je spreman ovog ljeta promijeniti sredinu, objavili su španjolski mediji.


“U Barceloni je lijepo, imam fenomenalne suigrače, ali želim imati važniju ulogu u momčadi. Ja volim igrati, ne kažem da moram igrati u svakoj utakmici, ali volio bih igrati u najvažnijim susretima, protiv jakih protivnika, u utakmicama u kojima se odlučuje o trofejima. Ako to nije moguće u Barci, onda je bolje da odem tamo gdje ću to moći ostvariti”, kazao je Vidal, koji je stigao u “blaugranu” u ljeto 2018. iz Bayerna, a ugovor mu ističe za godinu dana.


Vidal napominje da mu se prelazak u talijanski Inter čini kao primamljiva opcija, posebice zato što bi ponovno radio s trenerom Antoniom Conteom




Ove sezone Vidal je skupio 33 nastupa u dresu Barce, ali samo 13 puta bio je u početnoj postavi.


Vidal napominje da mu se prelazak u talijanski Inter čini kao primamljiva opcija, posebice zato što bi ponovno radio s trenerom Antoniom Conteom. “Imam odličan odnos sa Conteom, on zna da sam ja pobjednik i da mi može vjerovati”, rekao je Vidal.


Conte mu je tri sezone (2011–2014) bio trener u Juventusu i tada je Vidal bio standardni prvotimac, te je zabio čak 40 golova u tom razdoblju igrajući korektora veznog reda.