Lepinjica u Bundesligi

Arminija predstavila pojačanje s Rujevice: “Doveli smo fizički jakog i visokog veznjaka”

Portal Novi list

Ivan Lepinjica

Ivan Lepinjica

Ivana želimo brzo integrirati u momčad - rekao je Uli Forte, glavni trener Arminije



RIJEKA Ivan Lepinjica novi je igrač njemačkog drugoligaša Arminije. Momčad iz Bielefelda, smještenog u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija, dogovorila je s Rijekom posudbu do kraja sezone s mogućnošću trajnog angažmana. Lepinjica je u novoj momčadi uzeo dres s brojem 13.


– Ivana želimo brzo integrirati u momčad. U klubu smo se složili da bi nam dobro došao fizički jak, viši igrač u vezi. U tom smislu, kao trener, zadovoljan sam što Ivan dolazi kod nas i što možemo raditi s njim – rekao je Uli Forte, glavni trener Arminije, za klupski portal.


– Sretan sam što mogu igrati u klubu velike tradicije u Njemačkoj. Momčad ima perspektivu. Lijepo je biti ovdje. Imam dobar osjećaj – rekao je Ivan Lepinjica.




Arminia se nakon tri kola nalazi na pretposljedem, 17. mjestu Bundeslige 2. Priliku za premijeru Lepinjica ima danas (13 sati), kada Arminia dočekuje HSV, trostrukog prvaka Njemačke.


– Radujem se novom izazovu, želja mi je uvijek bila okušati se u inozemstvu. Njemačka druga liga je kvalitetno natjecanje i prilika da dalje napredujem i razvijam se. Cijela moja nogometna karijera vezana je uz Rijeku, imao sam prilike osvojiti trofeje i mogu reći da sam zadovoljan ostvarenim. Hvala svima, posebno navijačima na podršci tijekom svih godina, vrijeme je za nove izazove – poručio je Ivan Lepinjica.