Ne stišavaju se reakcije

Armada se porukom oglasila o odlasku iz reprezentacije Marka Livaje: ‘Sjećaš li se draga…’

P. N.

Foto Luka Stanzl PIXSELL

Foto Luka Stanzl PIXSELL

Svemu je prethodio neugodni incident na otvorenom treningu na Rujevici



Napadač Hajduka Marko Livaja napustio je jučer pripreme hrvatske reprezentacije i neće biti u konkurenciji za završni turnir Lige nacija.


Svemu je prethodio neugodni incident na otvorenom treningu na Rujevici gdje je nekoliko navijača glasno vrijeđalo Livaju, a on u jednom trenutku izgubio živce i zaputio se prema tribini.


“Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član”, izjavio je Splićanin za službenu stranicu HNS-a.




Nedugo nakon objave su se oglasili i iz Kluba navijača Armada.


Objavili su sliku hrvatskih navijača s istaknutom porukom “Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše”.


Uz fotografiju je Armada napisala: “Prije svega. Gubo, odlazi”, uz hashtag #prgavafamilija, kojom se aludira na službenu Hajdukovu kampanju omasovljenja članstva.