Nije zadovoljan kritikama

Ante Rebić na Instagramu prozvao Dalića i “stručLJake s TV-a”, a potom izbrisao profil: “Ostavite gemišt prije emisije”

Portal Novilist.hr

Ante Rebić/Foto REUTERS

Ante Rebić/Foto REUTERS

Igrač Milana na Instagramu je žestoko odgovorio na sve kritike, čini se prozvao i izbornika Dalića, kao i komentatore HTV-ove emisije Roberta Prosinečkog, Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića



RIJEKA Prije dva dana Hrvatska je od Španjolske ispala s EURO-a, a jedan od najlošijih igrača na toj utakmici oglasio se danas na svojem Instagram profilu.


Ante Rebić, napadač koji je sve četiri utakmice na prvenstvu odigrao ispod prosjeka, a u zadnjoj je ostao upamćen i po tome što je otišao mijenjati kopačke dok je Furija krenula u napad. I epilog već poznat – Hrvatska je primila gol.


Igrač Milana na Instagramu je žestoko odgovorio na sve kritike, čini se prozvao i izbornika Dalića, kao i komentatore HTV-ove emisije Roberta Prosinečkog, Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića. Doduše, svoju je poruku vrlo brzo i pobrisao, kao i svoj Instagram profil.




“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje. Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska.”, napisao je Ante Rebić.


Foto Instagram