Mercato

Ante Ćorić se oglasio o mogućnosti da se vrati u HNL: “U Romi su me obavijestili da je Rijeka jedan od klubova koji me želi”

Portal Novi list

Ante Ćorić/Foto PIXSELL

Ante Ćorić/Foto PIXSELL

U HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo - kazao je Ćorić



RIJEKA Ante Ćorić javio se za Sport klub iz Rima i prokomentirao mogućnost da napusti Romu, te ponovo zaigra u HNL-u. Ćorića hrvatski mediji povezuju uz Rijeku, ali i još neke druge klubove u Prvoj HNL


– Iskreno, supruga Sara prva mi je rekla da se nešto piše i pitala me idem li u Rijeku. Nisam razgovarao s Rijekom, iako, u Romi su me obavijestili da je Rijeka jedan od klubova koji me želi. To je istina! I, nemojte misliti da ne respektiram Rijeku, naprotiv, to je odličan klub, koji raste iz sezone u sezonu i ima odlične rezultate, ali ne razmišljam sad o povratku u HNL. Odnosno, ako se vratim, mogao bih samo u Dinamo. To sam više puta rekao i iza toga stojim, u HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo. Svaka čast Rijeci i Hajduku.


Bilo je poziva s Poljuda?




– Zvao me Hajduk preko nekih ljudi, ne direktno, neću reći preko koga. Ali, odmah sam kazao da nema šanse, ne mogu pogaziti svoje riječi. Gledam prema inozemstvu, imam neke ponude, stvarno je nakon ove sezone u Zürichu, u kojoj samo uzeli naslov prvaka, dosta zainteresiranih, nadam se da ćemo uskoro riješiti tu priču s Romom i da ću zaigrati za novi klub – zaključio je Ćorić.