Potresi u Maksimiru

Ante Čačića nakon novog posrtaja stigla pitanja o otkazu i susretu s Dariom Šimićem: “On mora prvo potpisati ugovor…”

Portal Novi list

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Ne mogu biti zadovoljan jer smo u tri utakmice osvojili samo jedan bod - rekao je trener Modrih



RIJEKA Ante Čačić teškom mukom pokušao je objasniti razloge poraza Dinama u Puli i najnovijeg rezultatskog podbačaja svoje momčadi.


– Devedeset minuta smo nastojali izvući što je moguće više, ali nažalost skor je nula bodova i poraz u zadnjoj minuti. Ovako na brzinu je teško analizirati, ali činjenica je da smo momčad koja je težila doći do rezultata, koja je imala šanse koje nije iskoristila, a domaćin je bio organiziran i spreman priprijetiti – rekao je Čačić i požalio se na loš travnjak Aldo Drosine.


– Moram konstatirati da nam je jako teško igrati na ovakvim terenima. Teško je kombinirati, a Istra je to znala iskoristiti. Moramo se koncentrirati na ono što dolazi, a imali smo i dosta problema sa sastavom. Ali ne mogu biti zadovoljan jer smo u tri utakmice osvojili samo jedan bod. Čestitam Istri na zasluženoj pobjedi.




Što nedostaje momčadi u ova tri kola?


– Fali nam realizacija. Imali smo danas čak i dobre situacije. Nedostaje nam malo više kod tih prekida i kornera odlučnosti i koncentracije jer na ovakvim terenima to može biti jako važno. Teško se na ovakvim terenima ušetati s loptom u gol. Htijenje je bilo tu, ali izvedba nije bila dobra.


Jeste li u krizi?


– U rezultatskoj evidentno. Imali smo šansi, imali smo prilika, ali nemamo realizaciju. Sigurno da smo navikli na Ademija, on je tu 13 godina i neće nam biti lako bez njega, ali moramo se naučiti živjeti bez njega.


Bojite li se otkaza?


– Čega da se bojim? Imam previše godina. Zna se čega se bojim najviše.


Suradnja sa Šimićem?


– On mora prvo potpisati ugovor i mora znati koji mu je dijapazon u klubu. Naravno da ćemo razgovarati – rekao je Čačić.