Nagađanja

Andrej Kramarić mogao bi ostvariti transfer o kojem je govorio prije sedam godina kada je s Rijekom gostovao u Sevilli

Hina

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Radio Marca tvrdi da bi Valencia mogla angažirati hrvatskog reprezentativnog napadača kojemu idućeg ljeta ističe ugovor s Hoffenheimom



VALENCIA Valencia prati hrvatskog napadača Andreja Kramarića kojem idućeg ljeta ističe ugovor u njemačkom Hoffenheimu, izvijestila je španjolska radijska postaja Radio Marca.


“Valencia prati Andreja Kramarića“, izvijestio je taj medij i putem Twittera ne otkrivajući izvor informacije.


Valencia, koja je u srijedu navečer izgubila s 1-3 na gostovanju kod Seville, nije komentirala taj medijski izvještaj, dok Kramarić u četvrtak nije bio dostupan za komentar.




U prosincu 2014. godine, po završetku susreta njegovog tadašnjeg kluba Rijeke i Seville, odigranog na Sánchez Pizjuanu u Europskoj ligi, Kramarić je izjavio da bi volio nastaviti karijeru u Španjolskoj. U siječnju 2015. je, međutim, otišao u engleski Leicester, a godinu dana kasnije je odjenuo dres Hoffenheima.


Ove sezone 30-godišnji Kramarić je u šest nastupa u Njemačkoj upisao četiri asistencije i zabio dva gola.


Valencia je proteklih sezona prolazila kroz razočaravajuće razdoblje za njene navijače, obilježeno unutarnjim sukobima i slabim rezultatima, no ove sezone je solidno ušla u prvenstvo. Nakon šest odigranih kola zauzima četvrto mjesto.


Hoffenheim je istovremeno u pet odigranih kola upisao samo jednu pobjedu te zauzima 10. mjesto u Bundesligi.