Komplimentiranje

Ancelotti nahvalio Luku Modrića nakon El Clasica, a kapetan kockastih zna kome će pripasti Zlatna lopta: “Karim to zaslužuje”

Portal Novi list

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Modrić? Odigrao je spektakularno u sredini - rekao je trener Reala



RIJEKA Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu partiju u dresu Reala u jubilarnom 250. El Clasicu. Kapetan kockastih izašao je iz igre praćen ovacijama s tribinama.


– Sretni smo zbog pobjede, jako smo zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu. Želimo i zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi koju su danas napravili. Ovacije? Takva ljubav navijača je najbolja stvar koja se može dogoditi igraču. Pravi sam sretnik – rekao je Modrić, pohvalio momčad i jednog igrača posebno – Karima Benzemu – kandidata za Zlatnu loptu.


– Svi znamo što će se dogoditi i što želimo. Karim to zaslužuje – izjavio je Modrić pa nastavio hvaliti svoje suigrače.




– Toni Kroos odigrao je sjajnu utakmicu, bio je čudesan i savršen. Što reći o njemu? Znam za što je sposoban. Rekao sam mu da je drugi gol njegov. Ono dodavanje Viniju je bilo spektakularno.


A Luku je s druge strane hvalio trener Carlo Ancelotti.


Sve je bilo ključno u ovakvim utakmicama. Morate odigrati kompletnu utakmicu, u obrani i u napadu. Momčad je bila odlična s loptom i bez nje, imali smo puno samopouzdanja. Nisam u ovoj utakmici htio ništa izmišljati kao u prošloj. Nije to dobro završilo. Ovog puta svatko je igrao na svojoj poziciji i prošlo je dobro. Modrić? Odigrao je spektakularno u sredini – rekao je trener Reala.