Neće u Tottenham

Allegri dobio prvu pravu ponudu nakon što je dvije godine bez posla, ali vrlo brzo je poslao odbijenicu

Portal Novilist.hr

Massimiliano Allegri/Foto REUTERS

Massimiliano Allegri/Foto REUTERS

Bivši trener Juventusa i Milana već je pune dvije godine bez posla, nakon što se razišao s Juventusom, te sada razmatra ponude za sljedeću sezonu. Navodno bi ga kao trenera voljeli vidjeti i u Real Madridu, Napoliju, kao i ponovno u Juventusu.



RIJEKA Španjolski AS objavio je kako je talijanski nogometni stručnjak Massimiliano Allegri odbio Tottenham, koji ga je htio vidjeti na svojoj klupi od sljedeće sezone.


Bivši trener Juventusa i Milana već je pune dvije godine bez posla, nakon što se razišao s Juventusom, te sada razmatra ponude za sljedeću sezonu. Navodno bi ga kao trenera voljeli vidjeti i u Real Madridu, Napoliju, kao i ponovno u Juventusu. Prva prava ponuda stigla je iz Engleske nakon što je Mourinho dobio otkaz u Tottenhamu, ali Talijanu očito to nije dovoljno primamljivo.


Prema pisanjima španjolskih novina, on bi radije htio trenersku karijeru nastaviti u Real Madridu, otkud bi trenutačni trener Zinedine Zidane vrlo izgledno mogao otići. Klupa se klima i Pirlu u Juventusu, ali njemu je barem trenutno pomoglo osvajanje Kupa.