Serie A

Alex Sandro spasio Juventus od poraza kod Sassuola, Jurićeva Verona pala na Olimpicu, Laziju samo bod u Udinama

Hina

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Zebre sada imaju sedam bodova prednosti ispred Atalante pet kola prije kraja prvenstva



TORINO Juventus se provukao kod Sassula, osvojio je bod koji ih pet kola prije kraja prvenstva ostavlja na sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Atalantom.


Juventus je odlično otvorio utakmicu protiv Sassuola, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, te je nakon 12 minuta imao vodstvo od 2-0. Prvo je Danilo (5) preciznim udarcem sa 16 metara svladao Consiglija, da bi potom Higuain (12) iskoristio lijepo dodavanje Pjanića. No, Sassuolo je oporaivo od lošeg ulaska u susret te u drugom dijelu prvog poluvremena bio bolja momčad, a tu bolju igru je okrunio golom Đuričića (29) za 1-2. Početkom nastavka prvo je Berardi (51) sjajno izvedenim slobodnim udarcem poravnao na 2-2, a samo tri minute potom je njegov ubačaj iz velike blizine Caputo (54) proslijedio u mrežu za konačni preokret. No, vodstvo Sassuola je trajalo samo 10 minuta, a onda je Alex Sandro (64) glavom nakon udarca iz kuta izjednačio na konačnih 3-3.


Lazio je na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica Lazija bez pobjede, ali je rimski sastav barem pekinuo niz od tri poraza.




Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome koja je na Olimpijskom stadionu svladala Veronu koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić sa 2-1 (2-0). Domaći su poveli golovima Veretouta (10-11m) i Džeke (45+4), da bi Pessina (47) petom početkom nastavka smanjio na 2-1.


Milan Badelj odgledao je s klupe 3-1 (3-0) gostujuću pobjedu Fiorentine protiv Leccea kojom je sastav iz Fiorentine praktički osigurao ostanak. Goste je ka pobjedi poveo Chiesa (6) sjajnim pogotkom u sam gornji kut na početku utakmice, a pobjedik je riješen krajem prvog poluvremena kada su Ghezzal (38) iz slobodnog udarca i Cutrone (40) iz protunapada povisli na 3-0 i tako anulirali promašeni kazneni udarac Pulgara. Šahov (88) je u samoj završnici tek ublažio poraz Leccea.
,


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore