Natjecanje u Premier ligi je prekinuto 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa i nije poznato kada će se nastaviti. Ukoliko se sezona i odradi do kraja, utakmice će se igrati bez publike na stadionima.


“Svi navijači koji imaju ulaznice za preostalih pet domaćih utakmica mogu dobiti povrat novca ako će se utakmice održati,” objavio je Everton.




Niti jedan hrvatski prvoligaš nije javno obznanio da razmišlja o takvoj mogućnosti iako četiri najveća kluba (Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek) imaju značajan broj pretplatnika


S Goodison Parka su poručili kako je navijačima ponuđena i mogućnost dobivanja popusta za iduću sezonu ili da novac od ulaznica za preostalih pet utakmica bude proslijeđen u klupski humanitarni fond.


Povrat novaca za ulaznice svojim navijačima ponudili su i Manchester City, Norwich City i Brighton & Hove Albion.


Zanimljivo je da niti jedan hrvatski prvoligaš nije javno obznanio da razmišlja o takvoj mogućnosti iako četiri najveća kluba (Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek) imaju značajan broj pretplatnika.


U duhu održavanja dobrih odnosa s vlastitim navijačima bilo bi prikladno barem najaviti da će oni, koji ove sezone nisu dobili uslugu koju su unaprijed platili, uživati neke povlastice pri kupnji pretplatnih paketa kada se tribine otvore za gledatelje.