Drama sa sretnim završetkom

Životna drama odvijala se na Rujevici uoči susreta s Lokomotivom! Ekonom Miškulin doživio srčani zastoj, život mu spasili fizioterapeuti i članovi stožera

Denis Frančišković

Denis Miškulin/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Denis Miškulin/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Miškulinu je naglo pozlilo u trenucima dok je sa suigračima iz Medicinske službe i stožera malo zaigrao hakl, uobičajeno s ostatkom društva kratio vrijeme uoči susreta...



RIJEKA Prava drama događala se u subotu predvečer uoči utakmice Rijeke i Lokomotive na Rujevici, drama sa sretnim završetkom u kojem je spašen jedan ljudski život. I to onaj klupskog ekonoma Denisa Miškulina kojem su prvi u pomoć priskočili fizioterapeuti i članovi stručnog stožera te smireno i prisebno obavili reanimaciju u kritičnim trenucima za Miškulina.


Naime, Miškulinu je naglo pozlilo u trenucima dok je sa suigračima iz Medicinske službe i stožera malo zaigrao hakl, uobičajeno s ostatkom društva kratio vrijeme uoči susreta, pri čemu se srušio i operacija spašavanja je uspješno izvedena nakon čega je prebačen u KBC na Sušaku.


– Uoči Rijekine utakmice na Rujevici se odigrala jedna važna, životna utakmica u kojoj je Miškulin doživio srčani zastoj i prava je sreća da se to dogodilo u prisustvu naših fizeoterapeuta i nekih članova stručnog stožera koji su vrlo spretno i promtno reagirali na licu mjesta i započeli odmah s mjerama reanimacije. Uspjelo se uz pomoć onih osnovih metoda oživljavanja, masažom srca i umjetnom ventilacijom vratiti ga u život, ali naravno, u svemu tome je vrlo važna stvar da su na dispoziciji imali naš klupski automatski vanjski defibrilator  – informira dr. Dangubić dodajući i kako je Denis sada dobro, hemodinamski je stabilan, ali se nastavlja njegova dijagnostička i terapijska obrada.