Velika prijetnja

Željko Sopić nema puno problema oko sastava za Drosinu, ali čak desetorica igrača imaju po dva žuta kartona

Denis Frančišković

Željko Sopić i Bruno Bogojević/M, GRACIN

Željko Sopić i Bruno Bogojević/M, GRACIN

Rijeka je ove sezone dvaput uvjerljivo pobijedila Puljane na Rujevici (6:0, 3:0), ali je i remizirala na Drosini (1:1)



RIJEKA Trener Željko Sopić nema puno problema oko igračkog kadra za gostovanje na Drosini. Manjih problema s koljenom ima Pjaca, ali on će, po svemu sudeći, konkurirati za prvi sastav na svom mjestu lijevoga krila. Jedini problem iz drugoga plana donekle predstavlja činjenica da Rijeka ima čak deset igrača s dva žuta kartona, među kojima je i Selahi.


Rijeka je ove sezone dvaput uvjerljivo pobijedila Puljane na Rujevici (6:0, 3:0), ali je i remizirala na Drosini (1:1). Bio je to kiks Bijelih nakon što su vodili i imali sve u svojim nogama, a na kraju su u utakmici s dva različita poluvremena skoro ostali i bez boda. Selahi i društvo žele izbjeći bilo kakav sličan scenarij.


Inače, forma je potpuno na strani Rijeke, riječka je momčad u zadnjih pet kola osvojila 15 bodova, najviše u ligi, a pulska tek tri. Bijeli imaju gol razliku bez primljenoga pogotka (10:0), Istra 1961 3:7, gdje se jasno vidi da malo golova daje, ali i prima.




Uzme li se u obzir obrazac forme u posljednjih deset kola, Rijeka je osvojila 27 bodova (21:2), Istra 1961 10 ili bod po utakmici (7:13).