Bez pogodaka u mreži

Vratar Rijeke pronašao je nešto pozitivno u remiju protiv Gorice: “Bit ću malo egoističan…”

Portal Novilist.hr

Ivan Nevistić/Foto NK Rijeka

Ivan Nevistić/Foto NK Rijeka

Znali smo da će biti teška utakmica, ali na kraju ću biti malo egoističan i drago mi je što nismo primili gol i zbog sebe i zbog obrane. Svi znamo koliko smo patili u zadnjih par tjedana - kaže NevistićRIJEKA Ekipa Simona Rožmana nije uspjela prekinuti negativni niz bez pobjeda u susretima protiv Gorice, ovoga su puta na gostovanju u zaostalom susretu odigrali bez golova. Vratar Rijeke Ivan Nevistić ipak je našao jednu pozitivnu stvar, a to je da njegova ekipa barem nije primila gol.


– Znali smo da je teško gostovanje, da je Osijek ovdje izgubio, a Dinamo odigrao neriješeno. Znali smo da će biti teška utakmica, ali na kraju ću biti malo egoističan i drago mi je što nismo primili gol i zbog sebe i zbog obrane. Svi znamo koliko smo patili u zadnjih par tjedana u kojima smo primali golove na tragikomičan način – rekao je Ivan Nevistić nakon utakmice.


– Ovaj put je bilo sve kako treba, nismo im puno dozvolili i to veseli. Ovo je naš novi početak i iz ove utakmice izvući pozitivne stvari i da će protiv Osijeka biti još bolje.